Lutje Kössink Recreatie bestaat uit een camping en een vakantiehuis.
Hierboven kunt u eenvoudig beide accommodatie's bezoeken.

Gastenboek

Mocht u niet genoeg hebben aan de onderstaande recensies, dan kunt u tevens de reviews bekijken van Google via de volgende link.

Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
Bericht:
Pagina  <<  |  1  |  2  |  3  |  4  | 
Jaap en Jelly – Nijkerk – Maandag 19-09-2011 20:58:48
Beste Coen, We zijn in aug. 2011 op je camping geweest en hebben enorm genoten van de rust en gastvrijheid. We komen zeker weer eens terug! Jaap en Jelly Postma
Lonneke Offenberg – Amsterdam – Zondag 07-08-2011 11:41:39
Dit is een echte NATUUR camping: niet zoals je wel eens meemaakt in de buurt van een snelweg, maar werkelijk in de beloofde stilte. Het klopt dat het hier " ruist van de rust!" . De rustige locatie met het geweldige uitzicht dat je vanaf de staanplaatsen op het veldje hebt doet me denken aan de jaren zestig. Voor een Randstadbewoner zoals ik is het een ware verademing om zo ver het oog reikt in het groen te kunnen kijken. Niets dan leeg rustgevend land. Mocht je kiezen voor een ruime meer prive plek op het naastliggende terrein dan merk je al gauw dat er maar 1 keer per dag een auto langs komt op de weg die er langs loopt. Daarnaast zijn hier alle voorzieningen in ruime mate aanwezig: Geen gedonder met 4A stroom waardoor je met regelmaat de eigenaar moet roepen omdat je kortsluiting hebt. Nee, een degelijke 10A in combinatie met een continu fantastisch werkend draadloos internet maakt dat alle gemakken voorhanden zijn. Daarnaast kan iemand zonder enig orientatievermogen zoals ik hier heerlijk fietsen want het fietsknoopunt begint letterlijk voor de deur! Het sanitair is schoon en wederom degelijk: er komt op elk tijdstip van de dag voldoende warm water uit de douche. Last but not least is er een warm en vriendelijk welkom door Coen Tenkink die nog gelooft in vertrouwen in de mensen tot het tegendeel wordt bewezen. Het siert deze vriendelijke eigenaar dat je hier een kaart kan kopen die niet duurder is dan bij de VVV. Kortom: een echte aanrader!
John Kampman – Lopik – Maandag 06-06-2011 11:08:48
Hoi Coen! Wat een super plek in Winterswijk! wij hebben genoten van de camping, de rust de natuur en de gastvrijheid op de camping. Voor ons is het een plek om weer na terug te keren, althans als wij door de ballotagecommissie komen.. Maar wij hadden de indruk dat het wel goed zit :) het weer was super en wij aren denk ik ook net op tijd weg voor het slechte weer in het oosten Tot de volgende keer!
Ria Bank – Zwaag – Zondag 05-06-2011 14:00:50
Coen, bedankt voor het heerlijke Hemelvaart weekend in de mooie Achterhoek. We zijn wel een nachtje eerder weg gegaan, maar daar hebben we geen spijt van, gezien de regen die nu valt. De tent had anders drijfnat mee terug gegaan. Het was heerlijk rustig. De nachten lekker donker, in een woord het was genieten. Groeten Frans en Ria Bank uit Zwaag
Anne-Lies – Vrijdag 15-04-2011 11:36:39
Ruim 10 jaar geleden waren wij de eerste gasten die een jaarplaats boekten bij Coen. Nooit spijt van gehad.We hebben diverse seizoenen in Winterswijk `gewoond`. Heerlijk! We kunnen het iedereen aanraden. Een dag niet op Lutje Kossing geweest is een dag niet geleefd!
L. V. – te N. – Maandag 07-03-2011 19:17:42
Hallo Coen, Wederom het afgelopen week-end een nachtje op de yard gestaan. Wat een rust, wat een prachtige natuur en wat krijg je hier een energie van. De gemoedelijke sfeer is in één woord fantastisch. Een heel fijn seizoen toegewenst. L. en M.
Pagina  <<  |  1  |  2  |  3  |  4  |