Lutje Kössink Recreatie bestaat uit een camping en een vakantiehuis.
Hierboven kunt u eenvoudig beide accommodatie's bezoeken.

Gastenboek

Mocht u niet genoeg hebben aan de onderstaande recensies, dan kunt u tevens de reviews bekijken van Google via de volgende link.

Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
Bericht:
Pagina  <<  |  1  |  2  |  3  |  4  |  >>
Ineke wagelmans-emons – milsbeek – Zondag 12-07-2015 11:35:11
een hele mooie schone camping met een zeer enthousiaste beheerder. Op Zondagmorgen een erg leuke boswandeling gemaakt over het landgoed en het herenhuis mogen bekijken. Tijdens de wandeling kom je op plekken, waar je normaal nooit zou komen. Bedankt Coen Tenking voor jouw gastvrijheid.
emilie opdam – Baak – Zaterdag 25-04-2015 20:20:19
Onze kennismaking met Coen als gastheer was wel een heel speciale! Toen we aankwamen was er niemand aanwezig, dus we installeerden ons en stapten later in de middag op de fiets om de buurt te verkennen. In het bos tussen Henxel en Vreden raakten we aan het dwalen en het was al tegen 7 uur toen we terug waren op de camping. En wat een schrik.....rugtas weg, onderweg kwijtgeraakt!! Alles erin; sleutel van de caravan, portemonnee, telefoon. En onze autosleutel in de caravan. Er zat maar één ding op, op de fietsen en weer terug naar het bos. Daar had ik bij het aantrekken van mijn vest de rugtas afgedaan, ik wist nog waar. Net toen we wilden vertrekken kwam Coen ons welkom heten. Toen we van onze narigheid vertelden aarzelde hij geen moment; hup in de auto en snel naar het bos. Nergens een spoor te bekennen. Dan maar door naar de politie in Vreden. Niemand te vinden. Dan maar terug naar de camping en een oplossing bedenken. Op de terugweg reed een Duitse politiewagen voor ons. Die tot stoppen brengen leek onze laatste kans. Met een bloedstollende manoeuvre haalde Coen de auto met twee agenten erin in en reed ze klem. Even leken we in een Duitse krimi beland. Ik stapte snel uit om uitleg te geven. Tegelijk stapte een van de agenten uit met in zijn handen...... jawel, mijn rugtas. Later bleek dat de tas van mijn fiets in de bosjes was gerold waar hij door het hondje van een jogger gevonden werd. De politie haalde de tas bij de vinder thuis op en zou hem naar Ahaus brengen. Wat waren wij opgelucht en dankbaar voor deze afloop. Dank aan Coen zonder wie het heel anders gelopen zou zijn. We hebben verder heerlijke dagen gehad op zijn mooie stille camping.
fam Janssen – Ulft – Dinsdag 12-08-2014 08:25:49
2 geweldige weken gehad. heerlijke camping, schoon, goed onderhouden, vriendelijke gastheer, mooie omgeving, dus wij komen hier zeker terug. De wandeling met uitleg van Coen is een aanrader. bedankt, onze vakantie was top!
Jan en Marianne – Hardenberg – Zaterdag 28-06-2014 08:18:55
Afgelopen week gekampeerd op deze mooie rustige landgoedcamping. We hebben een heerlijke week gehad in dit mooie stukje Nederland. we komen zeker terug.
Pia en Rob Lammers – Mierlo – Maandag 05-08-2013 16:30:31
Eind juli 2013 een week met vrienden op de mooie landgoedcamping verbleven met onze vouwwagen. Eenvoudig doch goed en zuiver sanitair en een heerlijke rust in de groene Gelderse achterhoek waarvan we sinds enkele jaren fan zijn. Nu voor het eerst op Lutje Kossink. Genoemde wandeling olv gastheer Coen gemaakt die veel indruk maakte door toelichtingen en de bijzondere plekken die we aandeden, een echter aanrader. Vanuit de camping hebben we veel mooie fietstochten gemaakt, memorabel stukje nederland aan de Duitse Grens.  Bij deze nogmaals; mooie aan te bevelen landgoedcamping met prima gastheer.
Jan en Lenie Arts – Elst – Dinsdag 08-05-2012 16:46:01
Beste Coen, Het is al weer enkele dagen geleden dat we vertrokken vanaf je camping. Het was een geweldige belevenis om mee te maken hoe de zeer gevarieerde natuur rondom weer groen werd. We missen de rust, de nachtelijke stilte, elke morgen om 5 uur wakker worden van de vogels, de ochtendkrant, de dagelijkse fietstochten, de beekdalwandeling, de gemoedelijke sfeer en de gastvrijheid. Tot de volgende keer!
dick en christien – Zuidlaren – Maandag 19-09-2011 22:56:28
Dag Lutje Kossink In de maand augustus waren wij 3 weken uw gast. Ondanks de 5 x "code oranje" hebben we een fantastische tijd gehad. Ook het weer heeft ons niet verjaagd. We hebben heerlijk gefietst met de bakfiets en hond en vinden dat u daar een donders plekje heeft. Dank voor uw gastvrijheid en we drinken nog steeds van de heerlijke wijnen uit uw streek.
Jaap en Jelly – Nijkerk – Maandag 19-09-2011 20:58:48
Beste Coen, We zijn in aug. 2011 op je camping geweest en hebben enorm genoten van de rust en gastvrijheid. We komen zeker weer eens terug! Jaap en Jelly Postma
Lonneke Offenberg – Amsterdam – Zondag 07-08-2011 11:41:39
Dit is een echte NATUUR camping: niet zoals je wel eens meemaakt in de buurt van een snelweg, maar werkelijk in de beloofde stilte. Het klopt dat het hier " ruist van de rust!" . De rustige locatie met het geweldige uitzicht dat je vanaf de staanplaatsen op het veldje hebt doet me denken aan de jaren zestig. Voor een Randstadbewoner zoals ik is het een ware verademing om zo ver het oog reikt in het groen te kunnen kijken. Niets dan leeg rustgevend land. Mocht je kiezen voor een ruime meer prive plek op het naastliggende terrein dan merk je al gauw dat er maar 1 keer per dag een auto langs komt op de weg die er langs loopt. Daarnaast zijn hier alle voorzieningen in ruime mate aanwezig: Geen gedonder met 4A stroom waardoor je met regelmaat de eigenaar moet roepen omdat je kortsluiting hebt. Nee, een degelijke 10A in combinatie met een continu fantastisch werkend draadloos internet maakt dat alle gemakken voorhanden zijn. Daarnaast kan iemand zonder enig orientatievermogen zoals ik hier heerlijk fietsen want het fietsknoopunt begint letterlijk voor de deur! Het sanitair is schoon en wederom degelijk: er komt op elk tijdstip van de dag voldoende warm water uit de douche. Last but not least is er een warm en vriendelijk welkom door Coen Tenkink die nog gelooft in vertrouwen in de mensen tot het tegendeel wordt bewezen. Het siert deze vriendelijke eigenaar dat je hier een kaart kan kopen die niet duurder is dan bij de VVV. Kortom: een echte aanrader!
John Kampman – Lopik – Maandag 06-06-2011 11:08:48
Hoi Coen! Wat een super plek in Winterswijk! wij hebben genoten van de camping, de rust de natuur en de gastvrijheid op de camping. Voor ons is het een plek om weer na terug te keren, althans als wij door de ballotagecommissie komen.. Maar wij hadden de indruk dat het wel goed zit :) het weer was super en wij aren denk ik ook net op tijd weg voor het slechte weer in het oosten Tot de volgende keer!
Pagina  <<  |  1  |  2  |  3  |  4  |  >>