Lutje Kössink Recreatie bestaat uit een camping en een vakantiehuis.
Hierboven kunt u eenvoudig beide accommodatie's bezoeken.

Gastenboek

Mocht u niet genoeg hebben aan de onderstaande recensies, dan kunt u tevens de reviews bekijken van Google via de volgende link.

Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
Bericht:
Pagina  <<  |  1  |  2  |  3  |  4  |  >>
Marja Meeder – Amsterdam – Dinsdag 05-09-2017 17:35:15
Elk jaar gaan kamperen we bij Coen. Zijn camping ligt prachtig in een mooie, stille omgeving, zeer geschikt om te fietsen. De camping zelf is goed verzorgd met mooie planten en bloemen, heeft prima sanitair en goed werkend WIFI. En dan nog een aardige beheerder die geboren en getogen is op het terrein. Wat wil een mens nog meer?!
Jacqueline Zwaanenburg – Zevenaar – Dinsdag 23-08-2016 14:55:01
Het bleek opnieuw een ideale combinatie: zingen in het projectkoor van het Steengroevetheater en vóór en ná de repetities en voorstellingen van MZN8D genieten van de rust op de natuurcamping bij gastheer Coen Tenkink. Tussendoor verkenden we op de fiets de prachtige omgeving. Hopelijk volgend jaar weer?!
Jelle en Ans Reumer – Utrecht – Vrijdag 12-08-2016 08:45:18
Zijn we nu al tien keer bij Coen Tenkink te gast geweest? Of elf? We zijn de tel kwijt. Een jaar kan niet voorbijgaan zonder een tijdje op Lutje Kössink te hebben gekampeerd. Aan het uiterste randje van Nederland vinden we rust, gastvrijheid, Winterswijkse vriendelijkheid, een fijne groene camping, stilte rondom en dat alles temidden van het prachtige coulissenlandschap van de Achterhoek. Het sanitair is vlekkeloos, de fietsen staan droog in de schuur en - ook hier gaat men met de tijd mee - de wifi werkt uitstekend.
Kees en Oda – Mook – Maandag 11-07-2016 13:41:30
Prachtige camping in een prachtige omgeving. Gastvrij, vriendelijk, goed sanitair, alles gericht om het de gast zo goed mogelijk naar de zin te maken. Heerlijke omgeving om te wandelen, te fietsen en te geo-cachen. Wij komen terug.
Ineke wagelmans-emons – milsbeek – Zondag 12-07-2015 11:35:11
een hele mooie schone camping met een zeer enthousiaste beheerder. Op Zondagmorgen een erg leuke boswandeling gemaakt over het landgoed en het herenhuis mogen bekijken. Tijdens de wandeling kom je op plekken, waar je normaal nooit zou komen. Bedankt Coen Tenking voor jouw gastvrijheid.
emilie opdam – Baak – Zaterdag 25-04-2015 20:20:19
Onze kennismaking met Coen als gastheer was wel een heel speciale! Toen we aankwamen was er niemand aanwezig, dus we installeerden ons en stapten later in de middag op de fiets om de buurt te verkennen. In het bos tussen Henxel en Vreden raakten we aan het dwalen en het was al tegen 7 uur toen we terug waren op de camping. En wat een schrik.....rugtas weg, onderweg kwijtgeraakt!! Alles erin; sleutel van de caravan, portemonnee, telefoon. En onze autosleutel in de caravan. Er zat maar één ding op, op de fietsen en weer terug naar het bos. Daar had ik bij het aantrekken van mijn vest de rugtas afgedaan, ik wist nog waar. Net toen we wilden vertrekken kwam Coen ons welkom heten. Toen we van onze narigheid vertelden aarzelde hij geen moment; hup in de auto en snel naar het bos. Nergens een spoor te bekennen. Dan maar door naar de politie in Vreden. Niemand te vinden. Dan maar terug naar de camping en een oplossing bedenken. Op de terugweg reed een Duitse politiewagen voor ons. Die tot stoppen brengen leek onze laatste kans. Met een bloedstollende manoeuvre haalde Coen de auto met twee agenten erin in en reed ze klem. Even leken we in een Duitse krimi beland. Ik stapte snel uit om uitleg te geven. Tegelijk stapte een van de agenten uit met in zijn handen...... jawel, mijn rugtas. Later bleek dat de tas van mijn fiets in de bosjes was gerold waar hij door het hondje van een jogger gevonden werd. De politie haalde de tas bij de vinder thuis op en zou hem naar Ahaus brengen. Wat waren wij opgelucht en dankbaar voor deze afloop. Dank aan Coen zonder wie het heel anders gelopen zou zijn. We hebben verder heerlijke dagen gehad op zijn mooie stille camping.
fam Janssen – Ulft – Dinsdag 12-08-2014 08:25:49
2 geweldige weken gehad. heerlijke camping, schoon, goed onderhouden, vriendelijke gastheer, mooie omgeving, dus wij komen hier zeker terug. De wandeling met uitleg van Coen is een aanrader. bedankt, onze vakantie was top!
Jan en Marianne – Hardenberg – Zaterdag 28-06-2014 08:18:55
Afgelopen week gekampeerd op deze mooie rustige landgoedcamping. We hebben een heerlijke week gehad in dit mooie stukje Nederland. we komen zeker terug.
Pia en Rob Lammers – Mierlo – Maandag 05-08-2013 16:30:31
Eind juli 2013 een week met vrienden op de mooie landgoedcamping verbleven met onze vouwwagen. Eenvoudig doch goed en zuiver sanitair en een heerlijke rust in de groene Gelderse achterhoek waarvan we sinds enkele jaren fan zijn. Nu voor het eerst op Lutje Kossink. Genoemde wandeling olv gastheer Coen gemaakt die veel indruk maakte door toelichtingen en de bijzondere plekken die we aandeden, een echter aanrader. Vanuit de camping hebben we veel mooie fietstochten gemaakt, memorabel stukje nederland aan de Duitse Grens.  Bij deze nogmaals; mooie aan te bevelen landgoedcamping met prima gastheer.
Jan en Lenie Arts – Elst – Dinsdag 08-05-2012 16:46:01
Beste Coen, Het is al weer enkele dagen geleden dat we vertrokken vanaf je camping. Het was een geweldige belevenis om mee te maken hoe de zeer gevarieerde natuur rondom weer groen werd. We missen de rust, de nachtelijke stilte, elke morgen om 5 uur wakker worden van de vogels, de ochtendkrant, de dagelijkse fietstochten, de beekdalwandeling, de gemoedelijke sfeer en de gastvrijheid. Tot de volgende keer!
Pagina  <<  |  1  |  2  |  3  |  4  |  >>