Lutje Kössink Recreatie bestaat uit een camping en een vakantiehuis.
Hierboven kunt u eenvoudig beide accommodatie's bezoeken.

Gastenboek

Mocht u niet genoeg hebben aan de onderstaande recensies, dan kunt u tevens de reviews bekijken van Google via de volgende link.

Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
Bericht:
Pagina  1  |  2  |  3  |  4  |  >>
Theo en Wil – Westervoort – Maandag 19-09-2022 21:22:27
wij waren de eerste 2 weken van september op deze camping met de tent. een mooi plekje net naast onder een boom, met uitzicht over weiland en daarachter een bomenrij. Heerlijk super schone douches en afwas gelegenheid. altijd warm water, gebruik van koelkast en vriezer om koelelement in te vriezen. tja een super fietsenstalling in de grote schuur met oplaadmogelijkheid. De camping barst van positief energie door de vriendelijkheid en behulpzaamheid van Coen, de geweldige bijna tropische tuin op weg naar sanitair. zomaar 3 kolibrievlinders en andere die gulzig komen drinken op de bloemen zo mooi. met liefde verzorgd door Hans die ook zorgt dat voor dat het donker wordt vele waxine lichtjes branden. wat een sfeer. kortom een super geweldige camping die vooral rustige en genietende mensen aantrekt in een hele mooie achterhoek. bedankt voor de gastvrijheid.
Martin Volders – Loosdrecht – Dinsdag 10-05-2022 17:13:44
Ik ben inmiddels al diverse keren op deze camping geweest en wil iedere keer graag terug. Hoe zou dat komen: Goed verzorgd sanitair, Mooie grote kampeer plekken, Interessante door Coen bedachte en gedocumenteerde wandelingen, de rust die door Coen bewaakt wordt, de omgeving of is het misschien wel het familie gevoel dat Coen je geeft. Alles klopt gewoon. Dank je wel Coen. Ik kom graag weer een keertje terug
Nel de Heij en Age van Dijk – Ede – Zaterdag 30-04-2022 08:46:38
We waren hier een paar dagen om met onze "nieuwe" caravan ervaring op te doen - proefkamperen. Een mooiere, rustiger plek is bijna niet denkbaar. Naast alle verkenningen van de caravan hebben we ook een dag gewandeld. GENIETEN. Wat een prachtige omgeving en zo rustig. En bij terugkeer na het winkelen bij Obelink, in het schemerdonker werden de lantaarns letterlijk ontstoken: kleine waxinelampjes accentueerden de sfeer die er ook overdag is. Een aanrader: een mooi gelegen camping, leuke eigenaar met net zoveel humor als zijn pretoogjes doen vermoeden. Een kruidentuin: "niet alleen om te ruiken, maar ook om te gebruiken". Om nog eens terug te komen! Fijne zomer gewenst!
kees broekhuizen – uffelte – Dinsdag 26-10-2021 21:22:40
we hebben 5 dagen met onze nieuwe oude caravan op de camping gestaan. genoten van de rust, het uitzicht over het weiland naar de bosrand. een camping waar alles is wat je als kampeerder / caravaner nodig hebt: heerlijke douches, prima sanitair, een blokhutje met boeken en streekinfo, prima wifi, een bloemen-, planten- en kruidentuin, waardoor je de afwas in heerlijke geuren kon doen. je kan gelijk vanuit de camping heerlijk fietsen en wandelen. we komen hier vast nog wel een keertje.
Cor Noorlag – Ermelo – Vrijdag 25-06-2021 22:49:23
Weer een geweldige week gehad op de camping. Zeer goede sfeer. Hulp altijd aanwezig. Echt een aanrader voor rust’ Complimenten voor Coen (eigenaar) en Hans (vrijwilliger). Cor en Riet Noorlag
Marieke den Tuinde – Giessenburg – Donderdag 17-09-2020 13:12:24
Wat een heerlijke camping in een rustige en groene omgeving! Echt een aanrader! Schoon sanitair en goed onderhouden. Daarnaast de extraatjes die het nog beter maken...fietsenstalling, algemene koelkast/ vriezer, scheiden van afval en niet te vergeten de entourage! Heerlijke week vakantie gehad!
Anneke – Dronten – Donderdag 13-08-2020 11:18:26
Wat een heerlijke camping! Schoon sanitair, schermen bij de afwas ivm 1,5 meter. En wat is het genieten van de prachtige bloemen en planten (en kruiden voor eigen gebruik!)bij het sanitair. En de heerlijke sfeervolle lampjes verspreid over de camping! Heerlijk verblijf gehad!
Evelien – Scherpenzeel – Dinsdag 04-08-2020 14:09:16
Wat een fijne camping! Rust, ruimte , gezellige aankleding, schoon sanitair. Gewoon super voor elkaar! Een echte aanrader!
Johan Bandell – Hoogeveen – Zaterdag 27-06-2020 07:05:52
Heerlijk NATUURcamping. Bij het oprijden op merk je gelijk al dat je bij natuur liefhebbers aankomt. Een prachtige rij planten bij de ingang van het kampeerterrein. Mooie plaatsen met een ruim uitzicht op de omgeving. Prima sanitaire voorzieningen (ook in deze corona tijd goed geregeld) alles netjes verzorgd en schoon. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Coen heeft in het tuinhuisje mooie routes voor je klaar liggen naar de steengroeve bij Winterswijk en de enige flamingokolonie in Nederland. Kortom als je in deze buurt een camping zoekt ben je hier op het juiste adres!
Fieke Spanjer – Naarden – Zondag 01-12-2019 17:39:12
Maandag 25 november. Wat een heerlijk familieweekend met 16 personen hebben wij bij Lutje Kossink gehad. Het is een huis met een verhaal. Prachtig, heel veel verschillende kamers. Heel gezellig en heerlijk rustig. We hebben een paar keer gefietst in de omgeving. De hoek om en je zit in Duitsland. Tevens zijn we op zaterdag naar de kerstmarkt geweest in Oberhausen. Een uurtje rijden en een hele belevenis. Voor herhaling vatbaar. Super
Pagina  1  |  2  |  3  |  4  |  >>