Lutje Kössink Recreatie bestaat uit een camping en een vakantiehuis.
Hierboven kunt u eenvoudig beide accommodatie's bezoeken.

Gastenboek

Mocht u niet genoeg hebben aan de onderstaande recensies, dan kunt u tevens de reviews bekijken van Google via de volgende link.

Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
Bericht:
Pagina  1  |  2  |  3  |  4  |  >>
Cor Noorlag – Ermelo – Vrijdag 25-06-2021 22:49:23
Weer een geweldige week gehad op de camping. Zeer goede sfeer. Hulp altijd aanwezig. Echt een aanrader voor rust’ Complimenten voor Coen (eigenaar) en Hans (vrijwilliger). Cor en Riet Noorlag
Marieke den Tuinde – Giessenburg – Donderdag 17-09-2020 13:12:24
Wat een heerlijke camping in een rustige en groene omgeving! Echt een aanrader! Schoon sanitair en goed onderhouden. Daarnaast de extraatjes die het nog beter maken...fietsenstalling, algemene koelkast/ vriezer, scheiden van afval en niet te vergeten de entourage! Heerlijke week vakantie gehad!
Anneke – Dronten – Donderdag 13-08-2020 11:18:26
Wat een heerlijke camping! Schoon sanitair, schermen bij de afwas ivm 1,5 meter. En wat is het genieten van de prachtige bloemen en planten (en kruiden voor eigen gebruik!)bij het sanitair. En de heerlijke sfeervolle lampjes verspreid over de camping! Heerlijk verblijf gehad!
Evelien – Scherpenzeel – Dinsdag 04-08-2020 14:09:16
Wat een fijne camping! Rust, ruimte , gezellige aankleding, schoon sanitair. Gewoon super voor elkaar! Een echte aanrader!
Johan Bandell – Hoogeveen – Zaterdag 27-06-2020 07:05:52
Heerlijk NATUURcamping. Bij het oprijden op merk je gelijk al dat je bij natuur liefhebbers aankomt. Een prachtige rij planten bij de ingang van het kampeerterrein. Mooie plaatsen met een ruim uitzicht op de omgeving. Prima sanitaire voorzieningen (ook in deze corona tijd goed geregeld) alles netjes verzorgd en schoon. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Coen heeft in het tuinhuisje mooie routes voor je klaar liggen naar de steengroeve bij Winterswijk en de enige flamingokolonie in Nederland. Kortom als je in deze buurt een camping zoekt ben je hier op het juiste adres!
Fieke Spanjer – Naarden – Zondag 01-12-2019 17:39:12
Maandag 25 november. Wat een heerlijk familieweekend met 16 personen hebben wij bij Lutje Kossink gehad. Het is een huis met een verhaal. Prachtig, heel veel verschillende kamers. Heel gezellig en heerlijk rustig. We hebben een paar keer gefietst in de omgeving. De hoek om en je zit in Duitsland. Tevens zijn we op zaterdag naar de kerstmarkt geweest in Oberhausen. Een uurtje rijden en een hele belevenis. Voor herhaling vatbaar. Super
Eric Kappert – Weert – Woensdag 14-08-2019 12:54:22
Verwondering... Verrassing en Verbazing. Sinds mijn 15e levensjaar bezoek ik 3 tot 4 campings per jaar in binnen en buitenland. Lutje Kossink natuurkampeerterrein is de 164e 'stopplaats' in mijn nog jonge campingleven. Met stip komt ie binnen in de top 5. Waarom ? Omdat er een Ziel zit in deze camping. ' Ik doe moeite voor een gast ' ....dat heeft de eigenaar Coen en zijn vrijwilligers volledig benut. Klasse !
Gaston Zuidberg – Maandag 29-07-2019 11:49:32
Wat een fijne camping! Heerlijk ruime plaatsen, mooi en schoon sanitair. Afwassen tussen prachtige bloemen en planten. Vuurkorven gratis beschikbaar. Mooie fietsroutes en wandelroutes. En ja, Het klopt wat Coen zegt: Het ruist hier van de rust!!!! Wij komen weer terug !!!
Janny van der Veen – Zutphen – Zondag 12-05-2019 22:53:08
a month ago on Google Zelden op zo'n.perfect uitgeruste camping gekampeerd, liggend in een bijzonder mooi landschap. Wandelend en fietsend hebben we de nabije en wijde omgeving verkend en genoten van de orchideeënvelden in de buurt. De week was te kort. Een hoogte punt was de zondagochtendwandeling onder de enthousiaste leiding van Coen. We leerden dat er onder het oppervlak van de oevers van de Ratumse beek een prachtige kleilaag ligt, daar miljoenen jaren geleden neergelegd. Later hebben we daar de klei mogen delven en inmiddels zijn er een aantal vazen.van gemaakt.
Jan en Marja – Amsterdam – Zondag 28-04-2019 16:15:30
Een prachtig paasweekend gehad. Vanaf de camping fiets je alle kanten op met hulp van de knooppunten: naar Winterswijk, naar Duitsland, naar de kolonie met wilde flamingo’s, naar het meer (zwemmen of varen met een bootje) en de steengroeve. Het meest hebben wij genoten van het landschap met beken, akkerland en mooie bossen .
Pagina  1  |  2  |  3  |  4  |  >>